پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

معرفی رویداد فبین فود

سه شنبه ، 21 فروردین 1403

معرفی

معرفی رویداد

نخستین رویداد ملی «فبین‌فود» به منظور هم‌افزایی و مشارکت نقش‌آفرینان زیست بوم دانش و نوآوری در صنعت غذای کشور، با عنوان  «هم‌رسانی نیازها و ایده‌های نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه ساخت سریع (فب‌لب)» به همت پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی و مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در اردیبهشت ماه 1403 در مشهد برگزار خواهد شد. این رویداد با حضور صاحب‌نظران و متولیان ملی و استانی صنعت غذا فرصتی مناسب جهت معرفی نیازها و ایده‌های نوآورانه است.


اهداف برگزاری رویداد:
تبیین جایگاه فب‌لب در توسعه نوآوری و افزایش تاب‌آوری صنعت غذا؛
توسعه فب‌لب های تخصصی صنایع غذایی؛
احصاء نیازهای فناورانه واحدهای تولیدی صنایع غذایی؛
جذب ایده‏های فناورانه و نوآورانه؛
حمایت از ایده‌های منتخب همراه با تأمین زیرساخت‌های آزمایشگاهی و منتورینگ تا مرحله نمونه سازی؛
فراهم آوردن زمینه و شرایط انعقاد قراردادهای سرمایه‏گذاری بین صاحبان ایده و سرمایه‏گذاران.

محورهای اصلی و تخصصی رویداد:
مواد اولیه صنعت غذا؛
فرمولاسیون و فرایندهای تولید در صنایع غذایی؛
ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی؛
فراورده‌های غذایی سنتی و بومی

 تاریخ های مهم:

  • مهلت ارسال ایده و نیاز: 1403/01/27

  • اعلام نتایج داوری : 1403/01/31

  • برگزاری رویداد : 1403/02/13

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://fabinnfood.ir/fa مراجعه نمایید.